Extra info-avond MerletCollege Cuijk

Op maandag 18 februari houdt het Merletcollege locatie Cuijk een extra informatieavond voor leerlingen die mogelijk naar het VWO willen gaan. De avond duurt van 19.30 uur tot en met 20.30 uur en is te bezoeken zonder aanmelding. We hebben geconstateerd, dat op de drukke Open Dag van 2 februari jl. niet iedereen voldoende geïnformeerd kon worden over de opties die op het Merletcollege Cuijk bestaan voor leerlingen met een VWO-advies. Door de organisatie van een extra informatieavond verwachten we geïnteresseerde leerlingen en hun ouders te kunnen bereiken.

 

Het doel van de avond is inzicht te geven in het aanbod van ons VWO en de voorwaarden om op het VWO in te stromen. De verschillende onderwijssoorten Gymnasium, Technasium, tto en atheneum worden inhoudelijk besproken en er zal veel ruimte zijn voor vragen.

 

Wij zien leerlingen en ouders graag volgende week!!!

 

Willem van den Kieboom (adjunct-directeur vwo)

w.vandenkieboom@merletcollege.nl